Meny
Hotel Juliani St Julians Malta
Allmänt

Mina nio mest gillade Instagrambilder 2018

Så här i slutet av året är det alltid spännande att kolla vilka av ens bilder som har fått mest likes på Instagram under året som gått. I mitt fall har samtliga nio bilder tagits på någon av de resor som vi har gjort under året. Två av bilderna är tagna på Malta, sex bilder är tagna i Rom och en bild är tagen i San Francisco. Tre av bilderna från Rom, nummer 5, 6 och 7 fick lika många likes och hamnar egentligen på samma plats.

Totalt publicerade jag 195 bilder på Instagram under 2018 och bilderna fick sammanlagt 10 595 likes.

Här är mina nio mest gillade Instagrambilder under 2018: 

9. Muni F-line Historic Streetcar

Muni F-Line Historic StreetCar San Francisco

Jag älskar de här gamla spårvagnarna som rullar på gatorna i San Francisco och just den här bilden blev min nionde mest gillade bild på Instagram med 88 likes.

8. Valletta, Malta

Merchant Street Valletta Malta

Den vackra gatan Merchant Street i Valletta gillades av både mig och mina följare på Instagram. Den här bilden fick 89 likes.

7. Colosseum, Rom

Colosseum, Rom, Italien

Colosseum är en byggnad som är väldigt tacksam att fotografera, speciellt när solen skiner från en klarblå himmel som den gjorde under vårt besök. Det här blev min sjunde mest gillade bild med 90 likes.

6. Fontanta di Trevi, Rom

Fontana Di Trevi Rom Italien

Vackra Fontana di Trevi är inte så lätt att fotografera eftersom det alltid är massor av folk som trängs framför. Jag lyckades dock få till en bild där man inte ser någon av alla de turister som stod framför fontänen. Den här bilden fick också 90 likes så den hamnar på delad plats med bilden från Colosseum.

5. Citronträd, Rom

Citronträd Fontana di trevi italien rom

Det här vackra lilla torget var lite extra mysigt med citronträdet och den orangea färgen på huset bakom. Du hittar den här  platsen i korsningen Via del Lavatore/Vicolo Scavolino, inte långt från Fontana di Trevi. Precis som de föregående två bilderna fick även den här bilden 90 likes.

4. Titusbågen, Rom

Titusbågen Forum Romanum Rom Italien

Titusbågen hittar man på Forum Romanum i Rom. Forum Romanum är en av mina favoritplatser i Rom och jag publicerade många bilder härifrån på Instagram även om detta var den enda som tog sig upp bland de nio bästa. Bilden fick 91 likes.

3. Piazza Navona, Rom

Piazza navona Rom Italien

Piazza Navona är mitt favorittorg i Rom och jag är speciellt förtjust i de tre vackra fontänerna som finns här. Just den här fontänen heter Fountain of Neptune. Under vårt senaste besök i Rom bodde vi runt hörnet från torget så vi var här en liten stund varje dag. Bilden fick 92 likes.

2. Campo de’ Fiori, Rom

Campo de' Fiori, Rom, Italien

Bilden på de vackra blommorna på Campo de’ Fiori i Rom hamnade på andra plats med 93 likes.

1. Spinola Bay, Malta

Hotel Juliani St Julians Malta

Den bild som blev allra mest gillad på Instagram under 2018 tog jag från takterrassen på vårt hotell på Malta. Vi bodde på Hotel Juliani med en fantastisk utsikt över Spinola Bay. Det känns lite extra kul att den här bilden hamnade på första plats då det är min favoritbild från det gångna året och detta är också vår vackraste utsikt under 2018. Bilden fick 94 likes.

Samtliga nio bilder

nine best instagram 2018

Här kan du se mina nio mest gillade Instagrambilder för 2017. Följ mig gärna på Instagram för att inte missa några bilder under 2019.

12 Kommentarer

 • Reiselinda
  28 december, 2018 at 01:18

  Härliga foton och ett bra sätt att gära ett tillbakablick pånårer. Tror jag ska göra nåt liknande!

  Svara
  • Ann-Louise
   28 december, 2018 at 11:47

   Tack! Ja, det är ett bra sätt att komma ihåg vad man gjort under året och kul att se vad ens följare gillat. 🙂

   Svara
 • Malin Lundsten
  28 december, 2018 at 09:45

  Så fina bilder!! Roligt att du också gillade mitt top 9 inlägg 🙂

  Svara
  • Ann-Louise
   28 december, 2018 at 12:26

   Tack! Kul att du gillade mina bilder också. 🙂

   Svara
 • 4000mil
  29 december, 2018 at 10:13

  Kul, det ska jag ta fram också här någon dag. Malt-bilden, gillar jag lite extra tror jag. 🙂

  Svara
  • Ann-Louise
   29 december, 2018 at 21:10

   Maltabilden är min favorit också. Gillar allt från Malta lite extra. 🙂

   Svara
 • Eva på rucksack
  29 december, 2018 at 14:54

  Kul inlägg! Min favorit av dina bilder är faktiskt den som hamnade på plats 1!
  Får nog ta och se vilka bilder som var mina mest ”likeade” också, min gissning är att det är bilder på berg. Brukar vara det varje år 🙂

  Svara
  • Ann-Louise
   29 december, 2018 at 21:11

   Ja, ettan är min favorit också. 🙂 Du får kolla upp dina bilder också, lite spännande att se om följarna på Instagram har samma favoriter som man själv.

   Svara
 • Lena i Wales
  29 december, 2018 at 17:35

  Fina bilder!
  Jag har sett andra som visat liknande, men jag är ju så totalt korkad vad gäller teknik, så jag fick inte fram något liknande hos mitt Instagram.
  Gott Nytt År!

  Svara
  • Ann-Louise
   29 december, 2018 at 20:43

   Tack och Gott Nytt År! För att få fram de nio bästa behöver du bara gå till https://2018bestnine.com och skriva in ditt användarnamn på instagram så kommer de nio mest gillade bilderna att visas.

   Svara
 • Marias Memoarer
  8 januari, 2019 at 18:44

  Av dessa är nog Spinola Bay, Malta min favorit, och kanske den mest instagramvänliga bilden dessutom? 🙂

  Svara
  • Ann-Louise
   8 januari, 2019 at 19:13

   Ja, det är ju min favorit också och så otroligt instagramvänlig. Jag behöver väl inte ens nämna att jag har hundratals liknande bilder helt enkelt för att jag inte kunde sluta fotografera utsikten. 🙂

   Svara

Lämna en kommentar