5 Comments

    • Det är inte helt fel att se denna pampiga byggnad från utsidan heller! 🙂 Inte så kul att stå i långa köer, speciellt när det finns så mycket annat spännande som man också vill hinna upptäcka i en stad som Rom.

  1. Så vackra bilder från underbara Rom! Bra med info om Colosseum. Under mitt senaste Rombesök såg jag det “bara” från utsidan, likaså Forum Romanum. Men vid första besöket i staden 1985 (!) var vi inne i arenan. Minns inte alls några köer, men det är ju å andra sidan evigheter sen också. 🙂

    • Tack! Ja, Rom är verkligen underbart! Nu när jag varit inne i arenan två gånger så kommer jag nog bara att titta från utsidan nästa gång. Tycker nog också att den är allra vackrast från utsidan även om den imponerar från insidan också. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *