Om bloggen

Så fort jag avslutat en resa börjar jag planera för nästa. Fast egentligen börjar jag nog planera nästa resa redan när jag bokat den resa som ligger närmast i framtiden…

Jag är utbildad journalist som älskar att skriva och fotografera. Reser oftast tillsammans med familjen som består av sambo och son på nio år, men ibland blir det resor på egen hand och då ofta i jobbet.

Jag har varit i USA cirka 20 gånger, både privat och i jobbet. Om jag måste välja ett favoritland så blir det just USA. Men vill gärna hinna upptäcka så många av världens länder som möjligt så försöker variera resorna till USA med weekend-resor i Europa, charter osv. Bokar och planerar helst resan på egen hand men sedan vi fick barn har jag upptäckt hur smidigt det ändå är att resa charter åtminstone en gång per år, speciellt som sonen älskar att hänga med Bamse på något av Fritidsresors hotell.

I bloggen skriver jag om resor som jag/vi gjort tidigare, pågående resor och resor som vi planerar. Försöker även få med lite olika restips som jag hittar på nätet och på andra ställen, främst då inriktat på att resa med barn eftersom det är lite av ett tema i bloggen.

Alla bilder är tagna av mig om inget annat anges och får ej användas utan mitt tillstånd.

Vill du kontakta mig för samarbete eller har andra frågor så nås jag på stadtillstrand@gmail.com.

Medlem i Svenska Resebloggar och Influencers of Sweden