4 Comments

  1. OJ så fint! Jag brukar inet bry mig så mycket om boendet när jag reser – är ju aldrig där ändå haha. Men här fick jkag verkligen lust att bo. Känns lite som hemma hos någon och det är därför jag börjat boka ofta med airbnb. Att resa får en annan känsla när man kan låtsas och känna sig som lokalbefolkning=)

    • Förr brukade jag inte heller bry mig om boendet så mycket men på senare år har jag blivit värsta hotellnörden. 🙂 🙂 Det här hotellet var verkligen superfint och ganska litet vilket gjorde det väldigt hemtrevligt.

  2. Ser bra ut. Gillar utsikten från balkongen och läget. Läget är nog det viktigaste för mig. Bara det är rent, bryr jag mig nog inte så mycket hur resten är i rummet när jag reser privat. Har ju genom jobbet rest så mycket och bott på flera 100-tals hotel, så är väl lite mättad på det vid det här laget.
    Ha en skön helg!

    • Ja, läget är viktigt för oss också, och såklart att det är rent i rummet. Jag har blivit lite mer noga med hotell på senare år, innan brydde jag mig inte så mycket utan gick mest efter priset. Ha en skön helg du också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *