Meny
Burspråk i Valletta
Europa / Malta

Färgglada burspråk i Valletta

När vi var på Malta i april så blev jag riktigt förälskad i Maltas huvudstad Valletta. Jag hade planerat att skriva ett blogginlägg om staden och började välja ut mina favoritbilder bland de tusentals bilder som jag hade tagit under resan. Jag valde enbart de bilder som jag tyckte allra bäst om men ändå fanns det närmare hundra redigerade bilder i min Valletta-mapp när jag var klar. Därför har jag tänkt dela upp inlägget om Maltas huvudstad i flera olika delar och detta första inlägg är helt enkelt en bildbomb med bilder på många av de vackra burspråk som finns i Valletta. Så om ni inte gillar att titta på färgglada burspråk och fönster så får ni helt enkelt invänta nästa inlägg om Valletta som kommer att handla mer om vad man kan se och göra i Maltas huvudstad.

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

burspråk valletta malta

burspråk valletta malta

burspråk valletta malta

Burspråk i Valletta

Alla mina inlägg om Malta kan du läsa här.

5 Kommentarer

Lämna en kommentar