Burspråk i Valletta

Färgglada burspråk i Valletta

av Ann-Louise

När vi var på Malta i april så blev jag riktigt förälskad i Maltas huvudstad Valletta. Jag hade planerat att skriva ett blogginlägg om staden och började välja ut mina favoritbilder bland de tusentals bilder som jag hade tagit under resan. Jag valde enbart de bilder som jag tyckte allra bäst om men ändå fanns det närmare hundra redigerade bilder i min Valletta-mapp när jag var klar. Därför har jag tänkt dela upp inlägget om Maltas huvudstad i flera olika delar och detta första inlägg är helt enkelt en bildbomb med bilder på många av de vackra burspråk som finns i Valletta. Så om ni inte gillar att titta på färgglada burspråk och fönster så får ni helt enkelt invänta nästa inlägg om Valletta som kommer att handla mer om vad man kan se och göra i Maltas huvudstad.

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

burspråk valletta malta

burspråk valletta malta

burspråk valletta malta

Burspråk i Valletta

Alla mina inlägg om Malta kan du läsa här.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

5 Kommentarer

FREEDOMtravel 24 augusti, 2018 - 20:54

Vackra bilder! Jag gillar oxå Valletta, otroligt charmig stad!

Svara
Ann-Louise 25 augusti, 2018 - 21:33

Tack! Ja det var så mysigt där, längtar verkligen tillbaka dit.

Svara
Lena i Wales 25 augusti, 2018 - 13:47

Underbara gatubilder!

Svara
Ann-Louise 25 augusti, 2018 - 21:34

Tack så mycket! Det var väldigt tacksamt att fotografera i Valletta.

Svara
Att möta våren på Malta » Från Stad till Strand - en reseblogg om resor både nära och långt bort 26 november, 2018 - 13:51

[…] stad. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Alla smala gator, trappor och de vackra burspråken i olika färger. Vi var inne i Valletta två gånger och hann bara se en liten bråkdel av allt som […]

Svara

Lämna gärna en kommentar