best nine 2017 Girandella beach

Mina nio mest gillade bilder på Instagram 2017

av Ann-Louise

best nine 2017

Som många andra så har jag kollat upp vilka av mina bilder på Instagram som fick allra flest likes under 2017. När jag tittar tillbaka på 2016 var det bara fem av nio bilder som var reserelaterade medan alla nio bilderna under 2017 kommer från de resor vi gjort under året. Närmare bestämt från två resor, sex bilder är från resan till Venedig i slutet av juni och tre bilder kommer från resan till Kroatien i början av augusti. Bilderna från Barcelona i början av april kvalade däremot inte in och bilderna från min tjänsteresa till Dublin förra helgen har jag inte hunnit lägga ut på Instagram än så jag vet inte hur gillade de kommer att bli.

Följande bilder var mina nio mest gillade bilder på Instagram 2017:

#1 – Vy över San Giorgio Maggiore, Venedig

Detta är inte bara den mest gillade bilden under 2017 utan faktiskt min mest gillade bild på Instagram någonsin. Jag tog bilden vår första kväll i underbart vackra Venedig, mellan två åskoväder.

Best Nine 2017 San Giorgio Maggiore

#2 – Support, Venedig

Dessa gigantiska händer är en skulptur kallad ”Support” som är gjord av Lorenzo Quinn (son till Antony Quinn) och som ser ut att stötta Ca’Sagredo Hotel vid Canal Grande i Venedig. Ett otroligt tacksamt motiv att fotografera och jag tog hundratals bilder ur olika vinklar. Just den här blev den näst mest gillade på Instagram under året som gick.

Mina nio mest gillade bilder på Instagram 2017 Venedig

#3 – Twin gates, Pula

Jag blev lite förvånad att det här blev min mest gillade bild från Kroatien eftersom jag själv tyckte att jag hade många andra som var bättre. Bilden är tagen på vår guidade rundtur i mysiga Pula i Istrien.

best nine 2017 twin gates pula

#4 – Girandella Beach, Rabac

Den här vackra stranden låg precis nedanför vårt hotell TUI Family Life Bellevue Resort i Rabac, Kroatien.

best nine 2017 Girandella beach

#5 – En av alla broar i Venedig

Den här fina bron låg runt hörnet från vårt hotell i Venedig och vi passerade förbi här på väg mellan flygbussen och hotellet.

best nine 2017 5

#6 – Suckarnas bro, Venedig

Efter att jag hade fotograferat Suckarnas bro från ”framsidan” där flest bilder tas, så råkade vi gå vilse bland gränder och kanaler och hamnade bakom bron där ljuset var helt magiskt. Detta är en av mina egna favoritbilder från Venedig.

Mina nio mest gillade bilder på Instagram 2017

#7 – Vårt hotell och Canal Grande

En bild tagen från bron Ponte degli Scalzi i Venedig. Vi bodde på hotellet Antiche Figure, som ligger precis till höger om kyrkan.

best nine 2017

#8 – San Marco Campanile, Venedig

Vackra San Marco Campanile ligger på Markusplatsen och är Markuskyrkans klocktorn. Vi var där på förmiddagen så jag lyckades ta lite bilder innan hela Markusplatsen blev fullkomligt täckt av folk.

best nine 2017

#9 – Rabac, Kroatien

Den nionde mest gillade bilden är från mysiga Rabac i Kroatien. Flera gånger när vi gick ner till samhället och skulle fotografera hade vi otur och det började regna, men den här gången hade jag vädrets makter på min sida.

best nine 2017

Följ mig gärna på Instagram för att inte missa några bilder under 2018.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

FREEDOMtravel 28 december, 2017 - 19:18

Härliga bilder och härliga städer! 🙂 Gott Nytt år! (Vår blogg ligger nere för tillfället pga hackerattack)

Svara
Ann-Louise 28 december, 2017 - 20:45

Men så trist med hackerattack. 🙁 Jag skulle just gå in och kommentera er årssammanfattning och såg då att sidan låg nere. Hoppas ni får ordning på det utan allt för mycket problem och kan ägna er åt att packa inför resan istället. Gott Nytt År!

Svara

Lämna gärna en kommentar