Meny
Girandella Beach Rabac Kroatien
Istrien / Kroatien

Kroatien – perfekt på alla sätt!

Nu har det gått nästan en hel vecka sedan vi kom hem från Kroatien och jag har försökt samla tankarna och intrycken lite. En sak är helt säker, vårt första besök i Kroatien kommer definitivt inte bli det sista. Kroatien, och Istrien där vi tillbringade vår semestervecka, tog oss med storm och vi älskade varenda minut.

Naturen var otroligt vacker, havet var det blåaste jag någonsin sett, människorna var trevliga och maten och glassen var supergod (och jag är ganska kräsen så om jag säger att maten var god så var den verkligen det!). Ja, och så var ju vädret helt fantastiskt också! Första dagen var det över 40 grader varmt och faktiskt lite för varmt även för mig som annars älskar värme. Sedan åskade det rejält på natten och därefter höll sig temperaturen runt 30 grader vilket var precis vad vi behövde för att värma upp oss efter den kalla svenska sommaren. Det kom en regnskur en av eftermiddagarna och i lördags när vi skulle åka hem så regnade det ganska mycket på förmiddagen men annars var det soligt och härligt hela tiden och vi tillbringade massor av tid i poolerna och i det underbara havet.

utsikt tui family life bellevue resort rabac kroatien istrien

Vi kom fram sent på kvällen så det var först på morgonen därpå, när vi vaknade och drog undan gardinerna, som vi såg vilken fantastisk utsikt vi hade från vårt hotellrum. En av mina favoritsysselsättningar under veckan var att sitta på vår balkong och bara titta ut över havet.

Jag hade ju storslagna planer på att uppdatera bloggen några gånger medan vi var på plats i Kroatien men det fanns inte någon tid över till det. Så istället kommer det komma inlägg framöver om Rabac och hotellet där vi bodde samt om Labin, Pula och Rovinj som vi gjorde utflykter till.

Bilden högst upp är från vackra Girandella Beach nedanför vårt hotell.

5 Kommentarer

Lämna en kommentar