Girandella Beach Rabac Kroatien

Kroatien – perfekt på alla sätt!

av Ann-Louise

Nu har det gått nästan en hel vecka sedan vi kom hem från Kroatien och jag har försökt samla tankarna och intrycken lite. En sak är helt säker, vårt första besök i Kroatien kommer definitivt inte bli det sista. Kroatien, och Istrien där vi tillbringade vår semestervecka, tog oss med storm och vi älskade varenda minut.

Naturen var otroligt vacker, havet var det blåaste jag någonsin sett, människorna var trevliga och maten och glassen var supergod (och jag är ganska kräsen så om jag säger att maten var god så var den verkligen det!). Ja, och så var ju vädret helt fantastiskt också! Första dagen var det över 40 grader varmt och faktiskt lite för varmt även för mig som annars älskar värme. Sedan åskade det rejält på natten och därefter höll sig temperaturen runt 30 grader vilket var precis vad vi behövde för att värma upp oss efter den kalla svenska sommaren. Det kom en regnskur en av eftermiddagarna och i lördags när vi skulle åka hem så regnade det ganska mycket på förmiddagen men annars var det soligt och härligt hela tiden och vi tillbringade massor av tid i poolerna och i det underbara havet.

utsikt tui family life bellevue resort rabac kroatien istrien

Vi kom fram sent på kvällen så det var först på morgonen därpå, när vi vaknade och drog undan gardinerna, som vi såg vilken fantastisk utsikt vi hade från vårt hotellrum. En av mina favoritsysselsättningar under veckan var att sitta på vår balkong och bara titta ut över havet.

Jag hade ju storslagna planer på att uppdatera bloggen några gånger medan vi var på plats i Kroatien men det fanns inte någon tid över till det. Så istället kommer det komma inlägg framöver om Rabac och hotellet där vi bodde samt om Labin, Pula och Rovinj som vi gjorde utflykter till.

Bilden högst upp är från vackra Girandella Beach nedanför vårt hotell.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

5 Kommentarer

TUI Family Life Bellevue Resort - Från Stad till Strand 20 augusti, 2017 - 20:55

[…] vi var i Kroatien förra veckan så åkte vi med TUI och vi bodde på ett av deras koncepthotell, nämligen TUI […]

Svara
FREEDOMtravel 23 augusti, 2017 - 03:37

Kroatien är otroligt fint, nästan vart man än åker längs kusten tycker jag!

Svara
Ann-Louise 23 augusti, 2017 - 20:26

Ja, på nästa resa dit vill jag utforska resten av kusten söderut!

Svara
Ett besök i mysiga medeltidsstaden Labin - Från Stad till Strand 5 september, 2017 - 20:54

[…] vi började planera vår resa till Kroatien och jag började läsa på om Rabac, det lilla samhället där vårt hotell låg, så förstod jag […]

Svara
Mina nio mest gillade bilder på Instagram 2017 - Från Stad till Strand 27 december, 2017 - 19:17

[…] sex bilder är från resan till Venedig i slutet av juni och tre bilder kommer från resan till Kroatien i början av augusti. Bilderna från Barcelona i början av april kvalade däremot inte in och […]

Svara

Lämna gärna en kommentar