snart på väg till rabac kroatien

Snart bär det av till Kroatien!

av Ann-Louise

I morgon eftermiddag lyfter äntligen flyget mot Kroatien. Det ska bli skönt att flyga på eftermiddagen för en gångs skull. Alla andra flyg de senaste åren har varit väldigt tidigt på morgonen och trots att jag alltid tror att jag ska börja packa i tid så brukar jag i stället panikpacka natten innan vi ska åka och bara hinna sova någon timma innan väckarklockan ringer medan det fortfarande är natt. Men nu ser jag framför mig hur jag i lugn och ro kan packa det sista i morgon förmiddag, utvilad och pigg, och hur vi slipper känna stress för att försova oss och missa planet.

snart på väg till rabac kroatien

Jag har redan packat Williams kläder och prylar och ska nu försöka packa även åt mig. Vår stackars katt anar alltid oråd när resväskorna kommer fram och den här gången är inget undantag. Hon tar till alla sina knep för att hindra oss från att packa, lägger sig på klädhögarna, i resväskorna och provar med klorna när inget annat hjälper. Som tur är så kommer hon ha världens bästa kattvakt medan vi är borta, nämligen min svärmor som kommer vakta både lägenhet och katt åt oss.

Jag ska försöka göra några små uppdateringar av bloggen medan vi är på plats i Kroatien och jag kommer även att publicera bilder på Svenska resebloggars Instagram-konto den 9 och 10 augusti så följ gärna det kontot om ni inte redan gör det.

Jag hade hoppats hinna skriva klart min guide till Venedig innan vi åker till Kroatien men det har inte hunnits med så när vi kommer hem från Kroatien får det helt enkelt bli en liten blandning av Venedig och Istrien här i bloggen. Det kan ju passa bra eftersom Istrien har tillhört Venedig en gång i tiden. Faktum är att det tillhörde Venedig väldigt länge, från 1100-talet till 1797. Och eftersom vi älskade Venedig så finns det väl hopp om att vi kommer att tycka om Istrien också. 🙂

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

FREEDOMtravel 7 augusti, 2017 - 05:55

Trevlig resa!!! Kroatien är ju fantastiskt! Möjligtvis lite väl varmt just nu…!? Jag har inte själv Insta (har fullt upp med att följa bloggar ;)) men Peter sköter vårt konto @freedomtravelnews

Svara
Ann-Louise 13 augusti, 2017 - 19:30

Ja, varmt var det verkligen! 🙂 Speciellt första dagen när det var över 40 grader, nästan för varmt till och med för mig som älskar värme.

Svara

Lämna gärna en kommentar