rabac kroatien

En solig väderleksprognos för Rabac

av Ann-Louise

På lördag bär det äntligen av till Kroatien. Som vi har längtat! Men efter denna vädermässigt trista sommar hemma i Sverige så känns ju vädret på utlandssemestern viktigare än någonsin. Och när man då lite överallt läser att Rabac har sex regndagar under augusti månad så skulle det ju vara typiskt om de inträffar just den veckan då vi är där. Det är det enda som har oroat mig lite sedan vi bokade resan för några månader sedan. I vanliga fall brukar vi åka till solsäkra platser som Grekland eller Kalifornien på sommaren  så jag har inte riktigt vetat vad jag skulle förvänta mig av Istrien och Rabac. Jag har också hört att det har varit en del regn där under de senaste veckorna. Så det känns lite extra härligt att kolla väderleksprognosen nu när den ser ut som på bilden nedan för den veckan vi är där! Det ska bli alldeles underbart att äntligen få njuta av sol och värme och få upptäcka i alla fall en liten del av Kroatien under de här dagarna.

Prognos Rabac

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

FREEDOMtravel 4 augusti, 2017 - 06:12

Ni behöver nog inte oroa er för regn 😉 Det där är ju nästan FÖR varmt, men kanske bra om man vill ha sin riktiga soldos under en vecka 🙂 Trevlig resa!

Ann-Louise 4 augusti, 2017 - 08:33

Tack 🙂 Jag älskar när det är riktigt varmt så jag kommer att njuta varenda sekund. 🙂

Kommentarsfältet är stängt.