Instagram 2019

Mina nio mest gillade bilder på Instagram 2019

av Ann-Louise

Häromdagen skrev jag en sammanfattning av reseåret 2019 och nu har det blivit dags att se vilka av mina bilder som gillats mest på Instagram 2019. Åtta av nio bilder är tagna utomlands och en bild är härifrån Stockholm. Två av bilderna är tagna i Orlando, en bild är tagen på Bahamas, en bild är tagen på Skansen här i Stockholm, en bild är tagen i Bratislava och fyra bilder är tagna i Wien.

Totalt publicerade jag 136 bilder på Instagram under 2019 och bilderna fick sammanlagt 7 651 likes.

Här är mina nio mest gillade Instagrambilder under 2019: 

9: The Florida Hotel & Conference Center

The Florida Hotel and Conference Center Instagram 2019

På nionde plats kommer den här bilden från The Florida Hotel & Conference Center där vi bodde två nätter på sportlovet. Vi har bott här innan och kommer nog återvända igen då det är ett riktigt bra hotell som ligger nära både shopping och flygplats. Tittar man riktigt noga så ser man William i poolen. Den här bilden gillades av 85 personer.

8: Jesuitenkirche, Wien

Jesuitenkirche Wien Instagram 2019

Jag hade gärna velat gå in i Jesuitenkirche när vi var i Wien men tyvärr var kyrkan stängd för allmänheten på grund av ett bröllop. Bilden blev i alla fall gillad på Instagram, den fick 85 likes och hamnar således på en delad plats med föregående bild.

7: Utsikt från Hotel Das Tigra, Wien

7: Utsikt från Hotel Das Tigra, Wien Instagram 2019

Jag älskade utsikten från Hotel Das Tigra i Wien och bilden på utsikten från vår balkong blev den sjunde mest gillade bilden på Instagram 2019 med 89 likes.

6: Hundertwasser House, Wien

Hundertwasser House Wien Instagram 2019

Hundertwasser House var en av de främsta orsakerna till att jag blev sugen på att åka till Wien. Mina följare på Instagram tyckte också om Hundertwassers arkitektur och bilden gillades av 97 personer.

5: Operahuset i Wien

Operahuset Wien

Det var flera bilder från Wien som blev populära på Instagram 2019. Den populäraste av dem var den här med operahuset och en spårvagn. 101 personer gillade den bilden.

4: Slottet i Bratislava, Slovakien

Slottet i Bratislava

På plats nummer fyra hamnar en bildserie från slottet i Bratislava. Detta är den första bilden i bildserien, övriga bilder hittar du på den här länken samt högst upp i detta inlägget. Bilderna på slottet fick 128 likes. Det här är också en av mina favoritbilder från året som gått.

3: Konsumbutiken på Skansen

Konsum Skansen Instagram

Den här bilden på den gulliga lilla Konsum-butiken på Skansen i Stockholm blev den tredje mest gillade bilden med 187 likes. Det var också första gången en bild tagen i Sverige hamnade bland mina nio bästa bilder.

2: Kryssningsbåtar i Nassau, Bahamas

Disney Dream Nassau Instagram 2019

Bilden på Carnival Liberty och Disney Dream i hamnen i Nassau, Bahamas, är en av mina egna favoritbilder så det är kul att den kom på andra plats. Det var 202 personer som gillade de här båtarna på Instagram.

1: The Wizarding World of Harry Potter, Orlando

Wizarding World of Harry Potter

Den bild som var allra mest populär på Instagram 2019 är den här bilden på The Ukrainian Ironbelly dragon ovanpå Gringotts bank i The Wizarding World of Harry Potter. Den fick 267 likes. Jag gillar också den här bilden väldigt mycket och är glad att jag lyckades fånga draken på bild just när den sprutade eld.

Samtliga nio mest gillade bilder på Instagram 2019

Här kan du se mina nio mest gillade Instagrambilder för 2017 och 2018
Följ mig gärna på Instagram för att inte missa några bilder under 2020.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

4 Kommentarer

Jesper, The Biveros Effect 1 januari, 2020 - 01:41

Kul att se en bild från Bratislava på din toplista, gott nytt år 🙂

Svara
Ann-Louise 1 januari, 2020 - 12:36

Ja, Bratislava var en favorit under året som gick! Gott Nytt År!

Svara
Ditte 2 januari, 2020 - 17:16

Visst är det roligt att även sammanfatta ett år med Instagrambilder. Kan ju bli lite olika mot vad man själv kanske tycker. Kul att se din sammanfattning av de mest gillade Instagrambilderna.
Önskar dig ett riktigt gott 2020.

Svara
Ann-Louise 3 januari, 2020 - 18:31

Ja, det är alltid lite spännande att se hur det gått för Instagrambilderna under året. Önskar dig också ett riktigt gott 2020!

Svara

Lämna gärna en kommentar