14 Comments

    • Tack! Ja, jag har försökt förtränga det här med att det skulle vara höst nu, men i morse kändes det som att det var dags att acceptera att sommaren nog ändå är över. 🙂

  1. Vilken fin och varierad sommar. Stockholm känner jag ju väl igen och alla de miljöer du har med. Bor på Södermalm sedan många år tillbaka.
    Stockholm är en stad jag verkligen älskar och kan utan och innan.
    Kul med Kalifornien och även här blev det stor och fin igenkänningsfaktor. Har varit där ganska mycket under årens lopp-. Och även tillsammans med döttrarna på den tiden de var i 7-13 års åldern och ofta reste runt i USA. Förstår att det var en minnesrik och händelserik resa.
    Härliga bilder att njuta av.

  2. Portugal är verkligen vackert, till skillnad till dig så har jag varit från norr till söder – utan att besöka Lissabon. Vi ville spara det till en hel weekend vid senare tillfälle. Roadtrip är ett fantastiskt sätt att uppleva världen, men storstäder upplever jag gärna boendes på hotell=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *