12 Comments

  • Tack! Jag siktar på att bli frisk till AW:n på torsdag kväll 🙂 Ja, jag måste också läsa på mer om Skopje, men det verkar vara en spännande och lite mer ovanlig weekend-destination.

 1. Har nog besökt alla utom Cinque Terre och det är heller inte något jag drömmer om. Visst, det är säkert fint där, det tvekar jag inte en sekund på, men nej, det är inget för mig tror jag.

 2. I lördags när jag var hos frissan, pratade de väldigt varmt om Skopje. Så det står på min lista tillsammans med Lissabon, Barcelona och Amsterdam.
  Alla utom Florence skulle jag också vilja åka till. Florence har vi besökt, en väldigt vacker stad men om än lite dyrt.
  Just nu har vi en resa inbokad till Kap Verde, så det känns toppen att vänta på
  Kram Kajsa

  • Vad kul att Skopje verkar vara omtyckt! Lissabon och Barcelona har jag varit i, båda helt fantastiska städer. Kap Verde låter härligt, dit skulle jag också vilja åka någon gång i framtiden.

 3. Men åh alla dessa städer står även på min bucketlist! Älskar att besöka nya länder och städer. Nästa nya stad för mig blir Dubrovnik där har jag aldrig varit och åker dit om 2v.

  • Vad roligt att du har dessa städer även på din bucketlist! Det låter jättehärligt med Dubrovnik, den staden längtar jag också efter att åka till.

 4. Intressanta resmål! Jag har inte besökt någon av dessa faktiskt (förutom ett snabbt stopp för McDonalds i Ljubljana en gång, haha). Skulle gärna besöka alla! Vi försökte med Florens i somras, men det gick inte att komma nära med husbilen (dieselförbuden sträckte sig ut och runt campingarna, så vi förstod inte hur vi skulle ta oss fram till en camping ens).

  • Men att besöka McDonalds i Ljubljana är ju i alla fall bättre än att inte ha varit i Ljubljana alls! 🙂 Det måste ha varit frustrerande att vara så nära Florens men inte kunna åka ända fram. Hoppas att både ni och vi får möjlighet att besöka dessa platser framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *