6 Comments

  1. Vi har dessvärre ingen weekendresa inbokad i höst, förutom Västerås och Norrköping haha. Av de du listar har vi besökt alla utom Florens. Och vi kan varmt rekommendera alla fyra! Jag tror att vi flög till Malta med RyanAir – inte så dyrt alltså.

  2. Åh vilka härliga resmål! Av dessa har jag hittills bara besökt Prag, så övriga platsen står på min att-besöka-lista! Märkligt att det är så dyrt att åka till Malta, det hade jag ingen aning om! Hoppas att du (och så småningom även jag) hittar en billigare flygbiljett dit! 🙂

    • Det går säkert att komma över billigare biljetter till Malta om man är ute i god tid (jag vill åka typ NU så kollar mest biljetter i oktober) och om man är lite flexibel med resdagarna och kan tänka sig att åka mitt i veckan och inte över en helg osv. Någon gång ska jag förhoppningsvis lyckas hitta en biljett som inte gör allt för stort hål i plånboken 🙂

  3. Ingen resa inbokad ännu. Känner att jag inte vill planera något annat innan jag vet hur det blir på jobbfronten, borde klarna inom denna månad 🙂 Själv skulle jag gärna åka över en weekend till London eller Köpenhamn 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *