4 Comments

  1. Men ån, vilket bra tips! Det ska jag lägga på minnet, för Rom är ju en stad man knappast blir klar med. En av mina absoluta favoritstäder!

    Måste fråga: Var det king- eller queensize-sängar? Jag tycker ofta queensize (dvs cirka 150) blir för trångt för två men det är ju en vanesak förstås.

    Att hotellet har takterrass är ett jätteplus! Det måste man ju bara älska.

    Nu fick jag akut Romlängtan efter detta inlägg! 🙂

    • Ja, det här hotellet kan jag verkligen rekommendera. Bra fråga det där med sängarna. Jag försökte hitta info på hotellets hemsida men där stod det inget om storleken på sängarna. Jag och sambon delade en säng och sonen och svärmor delade en säng och vi tyckte alla att det var gott om utrymme och det kändes inte alls trångt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *