8 Comments

 1. Hanna

  Hej! Känns kanske långsökt att få svar men jag testar ändå 🙂 vi ska åka till marmari beach nästa vecka och vill ju helst hamna i ngt av dom nyare rummen. får man fråga om du minns vilket rumsnummer ni hade så man kanske han önska samma? vi har dock dubbelrum så jag undrar om det kanske är så att dom bara renoverat upp familjerummen och dom större rummen. Aja, kul att hitta dina inlägg iaf! /Hanna

  • Hej Hanna, vad kul att ni ska åka till Marmari Beach! Vi bodde i rum 1019 båda gångerna vi var där och det är ett nyrenoverat dubbelrum. Jag har läst någonstans (på Tripadvisor tror jag) att alla rum med nummer över 1000 ska vara renoverade men kan inte garantera att det stämmer. Hoppas ni får det toppenbra!

   • Hanna

    Åh men tack för sådant svar! Vi såg i efterhand att man hade kunnat scrolla ner där vi valde dubbelrum där det stod typ “dubbelrum i ny del” men det skulle dom ha nästan 3000 extra för. Och på hemsidan står det “så här ser ett dubbelrum ut” med bild på det nya så vi kände oss lite lurade 😕 Hoppas vi kan få välja ett bra rum utan att betala mer, för det finns ju inte en endaste bild på dubbelrum av den gamla standarden så det klämma ju lite lurigt av dom känner jag. Allt annat verkar verkligen toppenbra iaf så jag håller tummarna. Ringde ni och önskade rummet, fick ni ett ok och behövde ni betala extra för att byta upp er? Tack igen!

    • Nu har vi ju inte varit där i år (tyvärr) men som jag har förstått det så verkar de ha byggt en helt ny byggnad nere vid stranden och det är den som man kan betala extra för. Vårt rum, 1019, var ett nyrenoverat dubbelrum i den gamla delen. När vi var där första gången hamnade vi i ett gammalt rum först, minns inte exakta rumsnumret men tror det började på en nia. Och det var väldigt långt från bilderna på hemsidan så då klagade vi och det var då vi fick 1019 utan extra kostnad. När vi åkte tillbaka förra sommaren så kontaktade jag hotellet både på deras Facebook-sida och via vanlig e-post och bad om att få 1019 igen vilket vi fick, återigen utan extra kostnad.

  • Ja, ibland måste man prioritera fotografering framför att äta 🙂 Fast min familj hade nog varit gladast om jag hade lämnat kameran kvar på rummet. 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *