Jämföra flygpriser

av Ann-Louise

Vilka sajter brukar ni använda för att jämföra flygpriser? Jag har nog provat de flesta, MrJet, Skyscanner, Flygresor.se med flera men den jag oftast återvänder till och trivs bäst med är Momondo. Det jag gillar är att man kan söka på flyg med utresa till en destination och hemresa från en annan, eller till och med flygresor med tre, fyra eller ännu fler olika sträckor. Jag gillar också att man kan avgränsa inte bara vilka flygbolag man vill flyga med utan även flygallianser, som till exempel Star Alliance eller One World. Det enda som jag tycker är en nackdel jämfört med framför allt Mrjet är att man måste gå till en helt annan sajt för att boka resan, jämfört med MrJet där man kan boka direkt på deras sajt. Momondo är också snygg och enkelt att använda även i mobilen, även om en del viktiga funktioner saknas i appen, som tex att söka resor där man flyger till en flygplats men hem från en annan, något som jag och min familj nästan alltid gör när vi flyger till USA (vilket är den destination jag letar biljetter till just nu).

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar