Appen ”been”

av Ann-Louise

För några år sedan kom appen been där man kan lägga in de länder man har varit i och sedan få en överblick över dessa på en karta. För USA finns en speciell karta där man istället markerar stater man varit i. Vår son, som definitivt har ärvt intresset för att resa, var jätteglad när vi var i Spanien förra helgen och han äntligen kunde markera Spanien i appen som ett land där han varit. Man kan även spara ned bilder som visar kartan över besökta länder eller stater. Så här ser bilden ut över de stater i USA som jag besökt hittills.  Appen är helt gratis.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

1 Kommentar

Planering inför vår resa till Rom - Från Stad till Strand 30 januari, 2018 - 22:33

[…] Han vill också se Colosseum och besöka Vatikanen för att kunna pricka av ännu ett land i appen Been. Och de båda sakerna kommer vi garanterat att göra. Svärmor nämnde att hon gärna går på […]

Svara

Lämna gärna en kommentar