Bästa Pokémon-ställena i Stockholm

av Ann-Louise

Vill du kombinera ditt besök i Stockholm med att leta Pokémons? Då rekommenderar jag en tur till Gamla Stan (som ju förstås är sevärt av många andra orsaker också!). Vid tunnelbaneuppgången mot Munkbrogatan/Schönfeldts gränd  finns fyra Pokéstops nära varandra och du kan sitta och fika på EspressoHouse (mitt emot tunnelbaneuppgången) och komma åt två av dessa Pokéstops utan att flytta på dig. På dessa Pokéstops finns det också nästa alltid utlagda ”lures” vilket innebär att det är gott om Pokémons just här. När jag och sonen var där i lördags hittade vi Pikachu och sonen lyckades fånga honom för första gången medan han tyvärr rymde från mig när jag fick slut på Pokébollar.

img_4515

Ett annat bra ställe i Gamla stan är Stortorget som syns på skärmdumpen nedan. Där når man samtidigt tre olika Pokéstops. Andra platser som kan rekommenderas är Rosenbad, Kungsträdgården, Björns trädgård samt Hammarby sjöstad.

img_4486

Här finns en artikel som handlar om bra platser för att fånga Pokémons i andra länder. Måste erkänna att jag blir lite sugen på att jaga Pokémons i andra städer och länder också och inte bara här hemma i Stockholm. I veckan ska jag på en tjänsteresa till London så förhoppningsvis får jag tid för lite Pokémon-jakt även där.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

Helena FREEDOMtravel 21 september, 2016 - 22:22

Kom min kommentar fram eller hamnade den i skräpposten? Provar nu utan att fylla i bloggadressen…

Svara
Ann-Louise 22 september, 2016 - 00:02

Hej! Den enda kommentar som kommit är den ovan.

Svara

Lämna gärna en kommentar