5 Comments

  1. Det där med hotell är inte lätt att välja, men detta verkade vara ett bra val.
    Har aldrig varit i USA, men vill ju dit någon gång i framtiden.

    • Ja, USA är fantastiskt. Åker du till San Francisco någon gång så är det här hotellet ett riktigt bra val, men jag kommer skriva en till recension om några dagar om ett ännu bättre San Francisco-hotell. 🙂

  2. Åh, det där hotellet gillar jag. Det ser snyggt ut och ligger ju bra till. När jag var i SF så hade jag inte den budgeten, men skulle absolut kunna tänka mig att bo där nångång. Fint med utsikten också!

  3. […] Senast vi var i USA, i juni 2016, bodde vi en natt på Hotel Zephyr eftersom jag hade läst om hotellet och var nyfiken på att testa det och för att vi aldrig tidigare hade provat att bo vid Fisherman’s Wharf. Det här är ett riktigt coolt hotell, ett par kvarter från Fisherman’s Wharf och Pier 39. Det allra bästa är hotellets spännande innergård med massor att utforska. De stora rummen är inredda i marin stil och vi kunde till och med se en liten skymt av havet från vårt rum. Jag har skrivit en mer utförlig recension om Hotel Zephyr som du kan läsa här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *