Old house cafe zia kos

Old House Cafe i Zia

av Ann-Louise

Om man är på Kos så måste man åka till den mysiga lilla byn Zia. Jag tror att det går bussar hit från Kos stad, men vi har alltid tagit taxi från vårt hotell i Marmari. Det har kostat cirka 20 Euro enkel resa. När vi har åkt dit har hotellet ringt efter taxi åt oss och när man ska hem kan man gå in i någon av de små butikerna i Zia och be dem ringa efter en taxi eftersom det inte (i alla fall inte när vi varit där) finns några taxibilar som står och väntar på kunder i byn.

Old house cafe zia kos

Ett ställe med fantastisk utsikt över Kos och havet är Old House Cafe som ligger nästan så långt upp du kan komma i byn.  De har toppbetyg på Tripadvisor vilket var orsaken till att vi valde att gå dit och vi blev inte besvikna. Vi var där tidigt på morgonen, precis när de öppnade och hade hela stället för oss själva en stund tills fler turister hittade dit.

Sonens goda glass på Old House Cafe i Zia

Sonens goda glass på Old House Cafe i Zia

Frappe på Old House Cafe Zia

Och min underbart kalla och goda frappe…

Läs gärna mina andra inlägg om Kos.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

1 Kommentar

Zia - vår favoritby på Kos - Från Stad till Strand 8 oktober, 2018 - 22:30

[…] vi var i Zia hade jag läst om ett annat café som vi också var tvungna att prova, Old House Café, som ligger ännu lite längre högre upp i byn och med andra ord har ännu bättre utsikt. De hade […]

Svara

Lämna gärna en kommentar