8 Comments

  1. Åh, vilka underbara Greklandsbilder! Det piggade verkligen upp i vintermörkret.

    Jag är inte heller någon vintermänniska, och Grekland är en stor favorit som jag gärna återkommer till.

    Hittar jag ett favoritställe åker jag gärna tillbaka, bland annat till Kefalonia som är favoritön nummer ett i vår familj. Kos har jag inte varit på men det ser väldigt frestande ut! Verkligen Instagramvänligt. 😉

    • Ja visst är Grekland härligt! Jag kan verkligen rekommendera Kos. När vi åkte dit första gången var det för att jag hade hittat ett hotell där som jag verkligen ville bo på, men när vi återvände andra gången var det för att vi blev riktigt förälskade i ön vid första resan dit.

  2. Tack för detta inlägg. Vi är på marmari beach nu o ska göra nått idag. Vi tänkte ta kos men hörde av tuii att affärerna har stängt idag söndag.

    • Vad härligt att ni är på Marmari Beach. Jag har bara gjort utflykter på Kos på vardagarna så därför har jag inte riktigt koll på hur affärerna är öppna på söndagar. Hoppas ni får en härlig semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *