Mina drömresmål

av Ann-Louise

Vilka platser drömmer du om att åka till? De tio platser som jag just nu  helst skulle vilja åka till om jag hade obegränsat med pengar och semesterdagar är följande:

  1. Machu Picchu
  2. Rio de Janeiro
  3. Angkor Wat
  4. Barbados
  5. Maldiverna
  6. Argentina
  7. Montenegro
  8. Kuala Lumpur
  9. Hawaii
  10. Laos

Listan ändrar sig ganska ofta, fast de tre första drömresmålen har varit samma i alla fall de senaste 10 åren. Och Maldiverna har också alltid funnits med på listan, dit har jag drömt om att resa så länge jag kan minnas.

Trots den här listan så hamnar jag ändå oftast i USA vilket bland annat beror på att vi har familj och vänner att besöka där och att vi alla tre tycker att det är ett väldigt roligt resmål. Och vi hamnar oftare på ett Blue Village-hotell i Grekland än i Montenegro eller Laos men det beror förstås på att sonen än så länge tycker att det är toppen med Bamse, ”gratis” glass och läsk och kvällsshower anpassade för barn. Men så småningom hoppas jag att hela familjen tillsammans ska börja beta av resmål efter resmål på listan ovan!

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar