Direkt till Los Angeles!

av Ann-Louise

Idag gick starten för SAS direktlinje SK939 till Los Angeles. Det hade verkligen varit kul att vara med, men jag har i alla fall en resa att se fram emot i juni, då vi för första gången någonsin ska flyga direkt till Los Angeles utan att behöva byta i Chicago eller någon annanstans. Sedan hem två veckor senare från San Francisco till Stockholm via Köpenhamn, inte så dumt det heller. 🙂 Att ta sig till Kalifornien har verkligen blivit smidigare de senaste åren med SAS men också med Norwegian. Toppen tycker jag som älskar den amerikanska västkusten.

I Svenska Dagbladet finns en intressant artikel om när SAS startade med flyg från Köpenhamn till Los Angeles 1954, en linje som upphörde 1994.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar