Sears French Toast

Sears Fine Food

av Ann-Louise

Varje gång jag är i San Francisco så måste jag äta minst en frukost, gärna fler, på Sears Fine Food vid Union Square. Jag gillar det här stället så mycket att jag till och med brukar försöka boka ett hotell så nära som möjligt.

Sears Fine Food är framför allt berömda för sina World Famous 18 Swedish Pancakes. Jag har provat dessa en gång och det du får är 18 små plättar med smör och lönnsirap, supergott men kanske inte så spännande om man kan äta svenska pannkakor och plättar när man vill hemma i Sverige. Jag brukar istället beställa deras French Toast eller deras Buttermilk Pancakes. Restaurangen har en gammaldags mysig atmosfär, maten är riktigt god och personalen är trevlig.

Ett viktigt tips: Var där i god tid om du ska äta frukost. De öppnar 6.30 och om du lider av jetlag och är vaken tidigt så kan det vara klokt att vara på plats redan när de öppnar, eller allra senast vid 7.30. Annars riskerar du att få stå ute på gatan och köa ett tag innan det blir ett bord ledigt. Missar du frukosten på morgonen behöver du inte misströsta, de serverar nämligen frukost ända till kl 15.00!

Några tips på hotell i närheten är Chancellor Hotel, The Inn at Union Square och Westin St. Francis. Jag har bott på alla tre och kan varmt rekommendera dem även om Chancellor och The Inn at Union Square är betydligt mysigare än det gigantiska Westin-hotellet. The Inn at Union Square är nr 4 på Tripadvisor just nu och Chancellor Hotel är nummer 10 så de är bland de absolut bästa hotellen i San Francisco. Westin St. Francis däremot ligger just nu på en 80:e plats.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar