Disneys California Adventure

Forum för dig som planerar att resa till en Disney-park

av Ann-Louise

Eftersom bloggen handlar en hel del om att resa med barn, och eftersom vårt barn älskar Disney, så kommer en det finnas en hel del tips här om just resor till de olika Disneyparkerna runt om i världen. Om du också planerar en resa till någon av Disneyparkerna så rekommenderar jag ett diskussionsforum som heter DISboards.com där du kan ställa frågor och få svar från andra Disney-fantaster. Eller så kan du bara läsa igenom de diskussionstrådar som handlar om det du är intresserad av. Det finns otroligt många hjälpsamma människor här med mycket kunskap. Första gången jag upptäckte DISboards var när vi åkte till Disneyland i Kalifornien för snart fyra år sedan, då Cars Land just hade öppnat. Tack vare en diskussionstråd på DISboards lärde jag mig exakt hur vi skulle gå tillväga när parken öppnade för att komma så långt fram i kön som möjligt till Cars Lands mest populära åkattraktion, Radiator Springs Racers. Du kan även läsa om olika Disney-hotell, rekommenderade restauranger, hur man enklast tar sig från flygplatsen till parken och mycket, mycket mer.

Läs gärna mina övriga inlägg om Disneyparker.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar