Min favorit för inrikesflyg i USA

av Ann-Louise

Över Atlanten flyger jag allra helst med SAS, dels för att jag samlar Eurobonuspoäng hos dom men också för att jag tycker att det oftast funkar bra att flyga med SAS och numera flyger de ju direkt (nästan, med mellanlandning i Köpenhamn) till San Francisco som är utgångspunkten för de flesta av våra privata resor till USA och det är även oftast dit jag flyger i jobbet också. När det gäller att flyga inrikes i USA så hamnar vi ofta på ett United-plan, vilket jag inte är så förtjust i men det brukar funkar hyfsat ändå och ger ju också Eurobonuspoäng. Men –  får jag själv välja så väljer jag Virgin America som är mitt absoluta favoritbolag för inrikesresor i USA. Supermoderna, fräscha plan med snygg inredning och belysning i lila och rosa. Trevlig personal, bra underhållningssystem där du kan beställa dryck och mat via din skärm och betala med kreditkortet med hjälp av en kortläsare i skärmen. En rolig grej är att man via underhållningssystemet kan beställa dryck eller mat och få levererat till ett annat säte än sitt eget. Praktiskt om man som resesällskap sitter på olika platser i planet.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar