12 Comments

 1. Jag älskar Usa, Florida är min favorit, förra sommarens resa var helt amazing med Miami, Fort L, Naples, Fort Myers och huset vi hyrde på hollywood beach, st pete och clearwater är andra favoriter, San fransisco i Kalifornien.Hoppas inom närmsta två åren bila i Kalifornien igen, San Fransisco, La mm kramis

 2. Ååh så sugen jag blev på en resa till USA igen. Har inte de senaste åren haft någon som helst lust att resa dit, men nu den upptäckarglädjen kommer sakta tillbaka! Härligt inlägg.

 3. Vad kul att se alla dina favoriter! Jag älskar Montana, Wyoming och Alaska 🙂
  Har bara varit till Kalifornien på konferens (San Fransisco och Sacramento) men tyckte väldigt mycket om San Fransisco.

  • Alaska skulle jag väldigt gärna vilja åka till någon gång. Montana har jag bara åkt tåg igenom och Wyoming har jag bara varit i under en helg, men skulle gärna se mer av de staterna också.

 4. Så himla härligt med Usa! Jag och familjen åker ju ofta till Thailand men inom något år eller två så bara måste vi till Usa känner jag 🙂
  Supersugen på kryssning i kombination med Florida tex.
  Mannen och jag var i Usa en del innan barnen kom men sedan dess inte en endaste gång..snyft..Haha!

  Ha det gott!

  • Ja, det ska bli härligt med USA, vi älskar verkligen att semestra där. Kryssning har jag inte provat än, men är väldigt sugen på att göra det framöver.

 5. Så mycket fint det finns i USA ändå! 🙂 Florida ser ju så fint ut! Storstäderna lockar mig ärligt talat inte, men skulle vilja se ett antal nationalparker, ghost towns ute på vischan och bo i ett halvsjabbigt motell i en sömnig småstad.. 😉

  • Gualala, som är min favorit nummer ett, skulle nog funka som sömnig småstad då 🙂 Det är ju det som är tjusningen med USA, att det finns så många olika platser och något som passar alla oavsett vad man gillar mest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *