4 Comments

    • Älskar också Disney! 🙂 En av mina drömmar är att besöka alla Disneyland. Har varit i Kalifornien, Florida och Paris än så länge så det är dom i Asien som är kvar (har lusläst dina inlägg från Tokyo).

  1. Rebecca

    Hej! Vi ska besöka Disneyland till sommaren och bo på något av disneyhotellen. En fråga till dig som har bott där flera gånger, kan man gå in och ur parken flera gånger per dag? Mvh Rebecca

    • Vad kul med Disneyland! Ja, ni kan absolut gå ut och in flera gånger per dag. Se bara till att ni får en stämpel när ni går ut ur parken så kan ni komma tillbaka igen lite senare. Enda undantaget är om parken når full kapacitet, vilket ibland händer vid helgdagar som fjärde juli och liknande. Då blir man inte insläppt igen så länge det är för mycket folk i parken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *