Momondo open world awards

Momondo Open World Awards

av Ann-Louise

Momondo, söktjänsten för flygresor, har just nu en tävling som kallas Open World Awards och som är för de influencers som inspirerar andra till att resa och upptäcka mer av världen. Från Stad till Strand är med och tävlar i blogg-kategorin. Tävlingen inleds med en röstningsomgång och de bloggar som får flest röster går sedan vidare till en final där en jury väljer ut en vinnare.

Om du tycker om min blogg får du jättegärna lägga en röst på den. Du röstar genom att klicka på den här länken och fylla i ditt namn och din e-postadress. När du har klickat på knappen för att skicka in din röst så får du ett mail där du också måste bekräfta rösten genom att klicka på länken i mailet.

Du kan rösta till och med den 19 april, 2018. Tack på förhand för din röst!

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

Björn Bertilsson 13 april, 2018 - 16:48

Mycket bra !

Svara
Ann-Louise 13 april, 2018 - 23:01

Tack Björn! 🙂

Svara

Lämna gärna en kommentar