fodral_laddare

Julklappstips för resenärer

av Ann-Louise

Med mindre än en vecka kvar till jul är det dags att verkligen sätta fart med julklappsinköpen. För några veckor sedan skrev jag ett inlägg med julklappstips för barn som gillar att resa. Här kommer en lista på sånt som passar oss vuxna som har resor som största intresse. Gemensamt för alla saker i listan är att det är saker som jag själv skulle vilja ha och några av dem står på min egen önskelista inför den här julen.

En väska att ha som handbagage

Jag älskar väskor av alla de slag och den här skulle passa superbra som handbagage. Just den här väskan är från Don Donna och finns att köpa på Accent för 999 kr.

julklappstips önskelista väska accent

Fodral för pass och pengar

Jag har ett passfodral men skulle gärna vilja ha ett fodral där jag får rum med både pass, pengar och flygbiljetter. Den här reseplånboken från Fjällräven tycker jag är riktigt fin. Pris 699 kr.

reseplånbok                reseplånbok

 

En bagagevåg

Jag har många gånger stått på hotellrummet sista dagen på resan och undrat hur mycket min väska egentligen väger. Speciellt när jag varit i USA i flera veckor eftersom det egentligen bara är när jag är i USA som jag shoppar på semestern. Därför så finns bagagevåg med på min egen önskelista den här julen. Det finns att köpa på flera ställen, bland annat på Kjell & Company där den här kostar 149,90 kr.

julklappstips Bagagevåg

 

Kameraväska

När man reser behöver man ju ha något att förvara sin kamera i och jag tycker att den här rosa kameraväskan från Manfrotto är väldigt fin. Den säljs på Japan Photo för 149 kr.

julklappstips manfrotto rosa kameraväska

Kalender för 2018

En fin kalender är bra att ha för att planera in alla resor som man drömmer om att göra under 2018. Just den här kalendern finns hos Adlibris och kostar 139 kr.

rosa kalender julklappstips

En liten väska till alla laddare

Jag är alldeles förälskad i allt som finns hos Bag-all och en av de saker som jag skulle vilja ha är detta fodral för alla laddare som man släpar med sig på resan. Det kostar 225 kr och man kan även få det med monogram för en extra kostnad.

julklappstips fodral_laddare

Har du några fler bra julklappstips för resenärer?

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar