Rusty Rascals – bästa kaffet i sjöstaden just nu

av Ann-Louise

Jag har ett nytt favoritfik i Hammarby Sjöstad,  Rusty Rascals. Det är ett tag sedan Rusty Rascals öppnades men det var först förra helgen som vi tog oss hit eftersom det ligger i andra änden av Hammarby Sjöstad och jag sällan passerar där (tyvärr). Det blev kärlek vid första ögonkastet och ett till besök igår.

Rusty Rascals

Detta är inte något fik för dig som är ute efter kakor och bakelser utan hit går du för det goda kaffet, de fantastiska juicerna och de underbara mackorna. Och för den trevliga personalen samt den coola inredningen. Du kan också passa på att klippa dig, för Rusty Rascals är nämligen också en frisersalong.

Rusty Rascals

Deras Ginger Latte är helt otroligt god! När det blir lite skönare väder ska jag promenera dit varje morgon och köpa en latte att ta med till jobbet.

Rusty Rascals

William beställde en Berry Bang som fick högsta betyg. Den var gjord på banan, jordgubb och mjölk. Ett extra plus för att den serveras i ett så snyggt glas.

Rusty Rascals

Rusty Rascals ligger på Hammarby allé 59 i Hammarby Sjöstad och har öppet måndag – onsdag samt fredag 07-19, torsdag 07-22 samt lördag och söndag 10-17. Är du i närheten kan jag varmt rekommendera ett besök!

Läs gärna mina andra tips på bra ställen för fika.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

3 Kommentarer

Caroline 4 mars, 2017 - 22:08

Ja det här med kaffet är viktigt det. Faktiskt sällan ett ställe med bra fikabröd har bra kaffe, men enligt mig är det bättre att rikta in sig på bra kaffe än flera olika bakverk.
Just skummat igenom er Greklandskategori och drömt mig bort…

Svara
Ann-Louise 6 mars, 2017 - 09:18

Jag håller med, bra kaffe är riktigt viktigt! 🙂 Kul att höra att du kunde drömma dig bort lite bland inläggen om Grekland. Ska ta och kika in på din blogg nu också.

Svara
En solig höstdag i Hammarby sjöstad - Från Stad till Strand 15 oktober, 2017 - 22:57

[…] passade på att köpa en otroligt god ingefära-latte på Rusty Rascals, mitt absoluta favoritställe för kaffe och avslutade sedan promenaden med ett besök på Magnus […]

Svara

Lämna gärna en kommentar