The Pink Company Stockholm

The Pink Company – en rosa frukostdröm

av Ann-Louise

The Pink Company kombinerar två saker som jag älskar, nämligen rosa och frukost. Det är kanske också det mest Instagramvänliga caféet i hela Stockholm och man har tänkt på varenda liten detalj. Större delen av inredningen är rosa, här finns till exempel en rosa telefonkiosk, ett rosa badkar fyllt med rosa bollar och väggar fyllda med rosa blommor. Maten dekoreras med ätbara blommor och guld. Allt för att man ska kunna ta en så perfekt bild som möjligt.

The Pink Company Stockholm
The Pink Company Stockholm
The Pink Company Stockholm

The Pink Company öppnade i våras, mitt under den värsta corona-krisen, och har snabbt blivit ett populärt ställe. På menyn finns både frukosträtter, som pannkakor och French Toast, samt bowls, äggrätter, smörgåsar och sallader. Till detta kan du dricka kaffe, te, juice, smoothies eller milkshakes. Man använder bara färska råvaror av högsta kvalitet och försöker minimera matsvinnet. Hela menyn hittar du här.

The Pink Company Stockholm
The Pink Company Stockholm Frukost

William och jag hade bokat bord på The Pink Company i onsdags morse och åt en alldeles ljuvlig frukost i den rosa miljön. Jag åt French Toast medan William åt American Pancakes med lönnsirap, jordgubbar och smör. Enligt honom var det de bästa pannkakor han ätit och då har vi ändå ätit väldigt mycket amerikanska pannkakor tidigare, framför allt i USA. Till maten drack William apelsinjuice och jag drack en latte samt en Pina colada-smoothie.

The Pink Company Stockholm American Pancakes
Williams amerikanska pannkakor med lönnsirap, jordgubbar och smör.
French Toast
French Toast med rosa mascarpone, banan, björnbär, pistage och marmelad på brioche.

Hitta till The Pink Company:

Adress: Sankt Eriksgatan 70, Stockholm.
Närmaste tunnelbanestation är S:t Eriksplan, härifrån är det bara några minuters promenad.

Då det är ett litet ställe, med enbart sex bord, så kan det vara klokt att boka bord innan ni går hit, speciellt på helgerna. Det kändes säkert att gå hit i corona-tider, dels för att det är så få personer som vistas samtidigt i lokalen men också för att man har tänkt på säkerheten och till exempel tar upp alla beställningar vid bordet för att minimera trängsel vid kassan.

The Pink Company Stockholm
The Pink Company Stockholm
Rosa frukost
The Pink Company Stockholm
The Pink Company Stockholm

The Pink Company har en hemsida där du kan läsa mer och där du även kan boka bord.

Om du vill ha fler tips på mysiga ställen för en fika så hittar du mina övriga tips här.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

6 Kommentarer

dianasdrömmar 1 augusti, 2020 - 06:54

Har det på min to do list men inte hunnit dit än, älskar ju rosa kram

Svara
Ann-Louise 2 augusti, 2020 - 18:56

Då har du något att se fram emot! Det var så mysigt och så god mat! Kram

Svara
Lena i Wales och Spanien 5 augusti, 2020 - 11:13

Vilket ställe! Wow!
Rosa gillar jag och vilken kul inredning.
Däremot tycker jag inte om frukost om den inte serveras vid lunchtid. Vid den tiden kan jag börja äta.
Kul att få följa med till detta ställe.

Svara
Ann-Louise 5 augusti, 2020 - 20:46

Kul att du också gillar rosa! Jag tror att de serverar frukost hela dagen så det är nog inte något problem att äta den vid lunchtid. 🙂 Själv gillar jag att äta frukost både morgon, middag och kväll. 🙂

Svara
Ditte 7 augusti, 2020 - 20:50

Vilket roligt och spännande koncept. Frukosten såg riktigt god ut. Men jag skulle nog inte få så mycket frukostro med allt rosa runt mig. Är inte riktigt min färg- Men gillade verkligen inredningen. Kul idé!

Svara
Ann-Louise 7 augusti, 2020 - 23:42

Ja, maten var supergod! Men det underlättar ju förstås om man gillar rosa. 🙂 Vid fint väder har de dock bord även utomhus så det skulle ju kunna vara ett alternativ för att kunna äta utan att bli allt för distraherad av den rosa färgen. 🙂

Svara

Lämna gärna en kommentar