Present reseblogg

En present som muntrar upp när inget är som vanligt.

av Ann-Louise

En av de absolut bästa sakerna med att ha en reseblogg är alla andra trevliga resebloggare som jag lärt känna de senaste åren. Nu när vi inte får resa någonstans och när det är svårt att hitta inspirationen att blogga om resor så kom Daniela på Discovering the Planet på den fina idén att vi resebloggare skulle muntra upp varandra genom att skicka paket till varann. Daniela lottade vem som skulle skicka paket till vem och så var det bara att tänka ut vad man skulle köpa och göra i ordning ett paket.

Jag fick ett paket från Towe som har resebloggen Come Fly with Me och eftersom vi bor bara några kvarter från varandra så fick jag det hemlevererat ända till dörren. Jag fick en jättefin påsklilja som har hunnit slå ut sedan jag tog bilden nedan, en bok, choklad samt Peanut & Corn Flake Clusters. Towe lyckades verkligen pricka rätt eftersom blommor, godis och böcker är några av de saker jag gillar allra mest efter att resa.

Reseblogg paket
Så bra presenter att få!

I det medföljande brevet hade Towe också skrivit ett citat som passar så bra dessa dagar och som kan ge oss alla lite hopp om framtiden.

Det är i motvind planen lyfter.

Det paket som jag i min tur skulle skicka till en annan resebloggare skickade jag till Sandra på Lifsresor. Hon fick en anteckningsbok och en bagagetagg, båda med kartmotiv. Min tanke var att hon kan använda anteckningsboken för att planera kommande resor och att bagagetaggen kan användas när det blir dags att resa igen, efter corona-pandemin. Läs mer i Sandras blogg.

Anteckningsboken och bagagetaggen som Sandra fick av mig. Foto: Sandra på Lifsresor.se.

Här nedan hittar du samtliga resebloggares inlägg om de paket de skickat och tagit emot. Listan kommer att fyllas på efter hand som fler bloggar om sina paket.

Lifsresor
Come fly with me
Discovering the Planet
Resfredag
Oh darling, let’s be adventurers
Lite mera rosa
Marias memoarer
Fantasydining
Resa medvetet
Lycklig och Levande
Fantasiresor

Har du hittat på något speciellt för att muntra upp dig själv eller andra under den rådande pandemin?

Du kanske också vill läsa de här inläggen

8 Kommentarer

Sandra Lifsresor.se 10 april, 2020 - 07:17

Tack tack! ?

Svara
Ann-Louise 10 april, 2020 - 22:38

Varsågod! 🙂

Svara
Lena i Wales och Spanien 11 april, 2020 - 10:34

Fina tankar! Alltid roligt med en uppskattning.
Fortsatt trevlig helg!

Svara
Ann-Louise 11 april, 2020 - 16:58

Ja, det var riktigt kul både att skicka och att få en present. 🙂 Hoppas du har en riktigt skön påsk!

Svara
Jossus Travelpics 13 april, 2020 - 11:30

Vilket bra initiativ, behövs uppmuntran i dessa tider. Jag har kommit på mig själv med att ha ett ökat sug efter att shoppa kläder och inredning nu när pengarna inte kan användas till resor. Så har muntrat upp mig själv med ett par nya jeans och antagligen blir det ett soffbord också framåt våren.

Svara
Ann-Louise 13 april, 2020 - 19:39

Det där shoppingsuget har jag också känt av och på ett sätt är det väl bra att shoppa lite extra nu om man kan, för att stötta företag som har det jobbigt.

Svara
En resa i miniformat, Sveriges Resebloggare skickar Care Package till varandra - Discovering The Planet 13 april, 2020 - 13:10

[…] Från Stad till Strand – En present som muntrar upo när inget är som vanligt […]

Svara
Ett paket kommer lastat med en fantasiresa | Fantasiresor 5 maj, 2020 - 11:38

[…] Från stad till strand […]

Svara

Lämna gärna en kommentar