En Juicebar Hammarby Sjöstad

Fikatips: En Juicebar i Hammarby Sjöstad

av Ann-Louise

Här i Hammarby Sjöstad finns flera riktigt bra caféer och lunchställen och i höstas öppnade ännu ett som nu har hunnit bli hela familjens favorit. En Juicebar, som stället heter, har funnits här i drygt ett år men det var först tidigt i våras som vi upptäckte vilket fantastiskt bra ställe det är.

En juicebar Hammarby sjöstad

En juicebar Hammarby sjöstad

Medan många av sjöstadens populära ställen ligger på någon av huvudgatorna så ligger En Juicebar lite mer avsides på en sidogata. Lite i skuggan av Sthlm 01, sjöstadens nya skyskrapa som växer på höjden för varje dag. När Sthlm 01 väl är klar och hyresgästerna flyttat in tror jag att En Juicebar kommer att bli även deras favoritställe med tanke på närheten dit.

en juicebar i hammarby sjöstad

Våra favoriter just nu, gudomligt god glutenfri granola cheesecake och lemon cake tillsammans med varsin Gör-det-själv juice.

En juicebar Hammarby sjöstad

En supergod rawbakelse med smak av jordgubb eller hallon (minns tyvärr inte vilket av de båda bären det var).

Här kan du äta både frukost och lunch och det finns kaffe, juice, smoothies, bakverk, rawbakelser och Açai bowls i en riktigt mysig miljö. Det känns lite som att man förflyttat sig till en strandbar tack vare inredningen med gröna växter, lampslingor i taket och härliga hängmattestolar att sitta i. De som jobbar här är supertrevliga och man blir alltid väldigt bra bemött när man kommer hit.

En juicebar Hammarby sjöstad

En juicebar Hammarby sjöstad

En juicebar Hammarby sjöstad

Det vi gillar allra mest med En Juicebar är de fantastiska bakverken samt att man kan göra sin egen juice. Man kan välja mellan liten, mellan eller stor juice och får en lapp där man kryssar i vilka ingredienser man vill ha i sin juice. Lika spännande varje gång att se hur det ser ut och smakar när det är klart!

Gör din egen juice En juicebar Hammarby sjöstad

Här kryssar du i vilka ingredienser du vill ha i din juice.

Juice En juicebar Hammarby sjöstad

På lördagar och söndagar serveras brunch på En Juicebar. Vi har inte provat brunchen ännu men var där och fikade en söndag samtidigt som brunchen serverades och allt såg riktigt smaskigt ut.

Brunch En Juicebar Hammarby Sjöstad

Brunchen är framdukad på En Juicebar.

Ett tips är att skaffa deras loyalty card, du får då var sjätte kaffe, juice eller sallad gratis! Vi har redan hunnit få ett fullstämplat kort vad gäller juicer och har snart så många stämplar på vårt andra kort att vi kan hämta ut ytterligare en gratis juice.

Loyalty Card En Juicebar

En Juicebar Hammarby Sjöstad

En Juicebar har också en filial på Söder, Tanto Juicebar, som ligger på Tantogatan 85. Ett besök där står på att-göra-listan inför sommarlovet.

Fika En juicebar Hammarby sjöstad

En juicebar Hammarby sjöstad

En juicebar Hammarby sjöstad

En juicebar Hammarby sjöstad

En juicebar Hammarby sjöstad

En juicebar Hammarby sjöstad

Adress: Fredriksdalsgatan 6, Hammarby Sjöstad (Stockholm)
Här finns en karta som visar var En Juicebar ligger.
Närmaste tvärbanestation är Mårtensdal.

Öppettider: Måndag – fredag 10-18, lördag – söndag 10-16.
Mer info finns på En Juicebars hemsida

Läs gärna mina övriga fikatips som du hittar här.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

4 Kommentarer

Lena i Wales 5 juni, 2019 - 07:16

Ser både gott och trevligt ut!

Svara
Ann-Louise 5 juni, 2019 - 13:15

Ja, ett riktigt toppenställe!

Svara
Ditte 6 juni, 2019 - 21:19

Har sett Juicebar när vi passerat här men inte besökt den. Tack för tipset. Men med tanke på att Stockholm 01 får en restaurang/bar/café på taket, öppen för alla, och med läcker utsikt, så kommer det kanske att bli lite konkurrens Men hoppas det finns utrymme för båda. Ska absolut titta in på Juicebar vid tillfälle.
Tack för tips och lockande bilder.

Svara
Ann-Louise 9 juni, 2019 - 20:56

Ja, jag hoppas också att det finns utrymme för båda. Kan varmt rekommendera ett besök på En Juicebar när du har vägarna förbi på den här sidan vattnet. 🙂 Är också lite nyfiken på den kommande restaurangen på höghusets tak, kan nog bli riktigt fint där.

Svara

Lämna gärna en kommentar