Meny
Apollo tävling reseinspiratör lokal expert
Allmänt

Nominerad som årets lokala expert i Apollos tävling för resebloggare

Apollo har just nu en tävling där jag är en av de som blivit nominerade i kategorin Årets Lokala Expert. Förutom att bli vald till Årets Lokala Expert kan man även bli utnämnd till Årets Reseinspiratör.

Tävlingens första röstningsomgång har precis startat och för att gå vidare till finalröstningen behöver jag hamna bland de fem bloggar som får flest röster i den här kategorin. Därför är jag väldigt tacksam om du vill lägga din röst på just min blogg. Det är superenkelt att rösta. Du klickar bara på den här länken, letar reda på Ann-Louise Paulsson – Från Stad till Strand i listan med resebloggare och klickar på den rosa Rösta-knappen bredvid mitt namn. Sedan är det klart och du behöver alltså inte registrera dig eller uppge ditt namn eller e-postadress som man ofta behöver göra i andra omröstningar. Du kan rösta fram till den 9 juni.

Stort tack till alla er som tar er tid att lägga en röst på just min reseblogg!

Apollo årets inspiratör lokala expert

 

(Bilden högst upp i inlägget är från Point Arena Lighthouse i Kalifornien.)

4 Kommentarer

Lämna en kommentar