4 Allmänt

Nominerad som årets lokala expert i Apollos tävling för resebloggare

Apollo tävling reseinspiratör lokal expert

Apollo har just nu en tävling där jag är en av de som blivit nominerade i kategorin Årets Lokala Expert. Förutom att bli vald till Årets Lokala Expert kan man även bli utnämnd till Årets Reseinspiratör.

Tävlingens första röstningsomgång har precis startat och för att gå vidare till finalröstningen behöver jag hamna bland de fem bloggar som får flest röster i den här kategorin. Därför är jag väldigt tacksam om du vill lägga din röst på just min blogg. Det är superenkelt att rösta. Du klickar bara på den här länken, letar reda på Ann-Louise Paulsson – Från Stad till Strand i listan med resebloggare och klickar på den rosa Rösta-knappen bredvid mitt namn. Sedan är det klart och du behöver alltså inte registrera dig eller uppge ditt namn eller e-postadress som man ofta behöver göra i andra omröstningar. Du kan rösta fram till den 9 juni.

Stort tack till alla er som tar er tid att lägga en röst på just min reseblogg!

Apollo årets inspiratör lokala expert

 

(Bilden högst upp i inlägget är från Point Arena Lighthouse i Kalifornien.)

Du kanske också gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Ditte
  28 maj, 2019 at 17:59

  Vad roligt! Önskar dig lycka till. Håller tummarna!

 • Svara
  Anna, New York - My Bite of the Big Apple
  9 juni, 2019 at 20:37

  Jättekul! Vi får heja på varandra, hihi. 🙂

  • Svara
   Ann-Louise
   9 juni, 2019 at 20:58

   Det tycker jag absolut att vi ska göra! 🙂 Och du om någon är ju en riktig lokal expert!

  Skriv en kommentar