One Comment

  1. […] Hotel Triton var mitt hem under fyra nätter i november 2013. En kollega och jag var i San Francisco på tjänsteresa och det här var ett av de hotell som företaget rekommenderade och där även flera av våra kollegor från andra länder bodde. Det här är ett unikt hotell helt i min smak, med personlighet och design som sticker ut. Det ligger precis vid Chinatown och nära både restauranger och shopping. Hotellet får ett extra plus för sin Häagen-Dazs-svit. När min kollega fick allergiproblem på grund av heltäckningsmattorna i rummet blev han flyttad till just Häagen-Dazs-sviten med så mycket glass han kunde äta under vistelsen. Jag är dock lite osäker på om denna svit finns kvar, när jag läser på hotellets hemsida så hittar jag inte längre någon information om den. Men det skadar ju inte att fråga om du är intresserad av att bo här. Läs gärna mitt inlägg om Hotel Triton. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *