Epcot Flower and Garden Festival Orlando Florida

Lucka 23 – Blomfestival på Epcot i Orlando

av Ann-Louise

Epcot International Flower & Garden Festival

När man tänker på Walt Disney World och Epcot så tänker man förmodligen allra mest på åkturer och möten med Disney-karaktärer. Under året händer det dock mycket annat i parkerna och ett av de olika eventen är Epcot International Flower & Garden Festival.

Att promenera runt och titta på buskar som är klippta för att se ut som olika Disney-karaktärer kanske inte låter så spännande men om man är det minsta intresserad av Disney och av blommor så är det en riktig rolig upplevelse. Förutom de fina Disney-buskarna och massor av blommor så finns det också speciella matstånd med festivalmat och varje kväll hålls det konserter.

Under 2019 så äger Epcot International Flower & Garden Festival rum från den 6 mars till den 3 juni. Det är med andra ord hög tid att börja planera en resa dit om du tycker att det här låter intressant. Vi är i Florida under sportlovet men åker tyvärr hem tre dagar innan festivalen börjar.

Du hittar mer information om festivalen på Disneys hemsida. Jag har även skrivit ett längre inlägg om Epcot Flower and Garden Festival där du hittar fler bilder. Här kan du också läsa allt som jag skrivit om Florida och om Disney.

Från Stad till Strands adventskalender bjuder på ett nytt restips varje dag fram till julafton. Här hittar du de redan öppnade luckorna

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar