15 Comments

  1. Jätteroligt att läsa hur din resa blev av. Jag bodde i N.Y. ett år , mellan 1978 och 79 och hade varit i USA ett par gånger tidigare. Och efter detta blev det många resor hit och även tillsammans med döttrarna i olika omgångar. Vi har rest kors och tvärs i USA och det inkluderade även olika besök på Hawaiiöarna.
    Ser fram emot att läsa del 2 och hur resan blev till verklighet.

  2. Spännande läsning. Jag har flera släktingar i USA som jag träffar några gånger här i Sverige men aldrig där. Har många gånger funderat på att besöka dem men än så länge har det inte blivit av.

  3. Men åh, så underbart att ta del av din historia kring detta! Jag har faktiskt undrat varifrån ditt stora USA-intresse om. Fantastiskt att du fick kontakt med dina släktingar!

    Jag har faktiskt också släkt i USA (min pappas morbror som utvandrade i början av förra seklet) och en kusin till mig håller på att forska vidare kring hur vi kan få kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *