8 Comments

 1. Wow 33 stater, det var inte illa. Det verkar som att det ändå är ganska vanligt att göra resor på det där viset när man är ung. Min äldsta bror pluggade ett år på highschool i USA och sedan efter highschool så åkte han till asien ett par månader. Själv tog jag mig aldrig på någon långresa själv, skulle åkt till madagaskar men blev sjuk tyvärr. Men så gjorde jag en double degree i England på universitet sedan lite senare, och sedan flyttade jag ju till USA för min doktor. Så det blev lite resande ändå 🙂

  • Ja, det var ju några stater som jag typ bara satte ner foten i under tågresor och bilresor men jag har varit tillbaka i flera av de staterna senare och tillbringat mer tid där. 🙂

 2. Åh, wow igen! Jag bara ryser när jag läser. Vilket modigt beslut och vilken resa! Otroligt intressant att läsa om detta.

  Tänk att du även hann besöka gamla World Trade Center! Det gjorde ju aldrig jag.

  Jag ser fram emot fortsättningen!

  • Ja, jag är så glad att jag hann upp i World Trade Center, det var verkligen en upplevelse. Och hela resan var helt fantastisk. Snart kommer inlägg tre som handlar om de olika platser jag besökte, tar dock lite längre tid än jag trodde att skriva ihop allt. 🙂

 3. Maria

  Vilken fin blogg du har! Jag hittade precis hit nu när jag sitter och surfar på Reseguidens forum om biljetter till Disney World i Florida.Vi till Florida april 2019, och jag läser och läser för att kunna planera så bra som möjligt!

  Nu ska jag surfa vidare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *