Nytt boende på Astrid Lindgrens Värld

av Ann-Louise

Under sommarlovet tillbringade vi en dag på Astrid Lindgrens värld med sonen. En supermysig dag som jag kommer att beskriva mer i ett eget blogginlägg så småningom. Vi hade inte något behov av att stanna kvar över natten den gången men nästa gång vi åker dit så är jag väldigt sugen på att prova att bo en natt i en av stugorna i ”Den lilla staden” som delvis öppnas den 18 augusti. Såvitt jag kan se finns det inte några riktiga foton av stugorna och dess inredning ännu, bara ritningarna som ni hittar på länken ovan, men av beskrivningarna att döma verkar det vara riktigt mysiga stugor i gammaldags stil. Ett litet tips till er som ska till Astrid Lindgrens Värld framöver!

Den Lilla Staden

Skärmdump från Astrid Lindgrens Världs hemsida

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar