Meny
Chicago River
Chicago / Illinois / USA

Dagens bild – Chicago River

Dagens bild kommer från en av mina absoluta favoritstäder – underbara Chicago i USA! Den här bilden togs i september 2013 när jag var på besök i Chicago för sjätte gången.

Läs gärna mina övriga inlägg från USA.

2 Kommentarer

 • Åh du har varit i Chicago många gånger! Har du några bra tips?

  Svara
  • Ann-Louise
   18 juni, 2017 at 16:52

   Ja, jag har massor av tips… har tänkt länge att jag skulle göra ett inlägg med mina bästa Chicago-tips så jag kanske får försöka göra det nu 🙂 Men Millennium Park, Navy Pier, Hancock Tower, Andersonville, alla vackra hus som Wrigley building, Marina Towers, promenera utmed Wacker Drive, shoppa på Magnificent mile… Det finns hur mycket som helst 🙂

   Svara

Lämna en kommentar