Drömmen om Amerika

Erik Vikings första flight

av Ann-Louise

På bland annat businessclass.se kan man läsa att premiärturen för SAS ombyggda flygplan Erik Viking kommer att äga rum i morgon den 19 februari. Flighten är SK909 från Köpenhamn till New York. Åh vad roligt det hade varit att vara med på den flighten, men jag fortsätter att hålla tummarna att det blir Erik Viking som ska ta oss från Stockholm till Chicago den 8 maj. Eller att SAS ska hinna renovera fler plan tills dess.

Scandinavian Traveler kan du läsa mer om den nya kabinen. Själv flyger jag nästan alltid i SAS Go och ser allra mest fram emot att det kommer finnas ett eluttag per sätespar. Är det något jag saknat tidigare så är det just eluttag. På långa flighter till USA kommer det blir otroligt skönt att kunna ladda iPaden och iPhonen, för att inte tala om jobbdatorn på tjänsteresor.

Läs gärna mina andra inlägg om flyg.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar