4 Comments

 1. Sandra

  Hej!

  Vet du om barn (6 månader) har rätt till samma ersätting? Har varit i kontakt med SAS om vår ersättning och de kommer ersätta mig fast min bokning var för två personer, dvs, mig och min dotter på 6 månader. Är de skyldiga att även ersätta barn? Känns som hon fick lida mest med 11 timmars efter försening och 7 timmars extra flyg.

  Verkar lite som de duckar för det och vill vara säker på min sak innan jag säger till dem.

  Tack för hjälpen!

 2. Nathalie

  Hej! Hittade in hit när jag själv googlade på vad vi har rätt till för ersättning. Vi är en familj på två vuxna och tre barn (8år, 5år, 9mån). Vi skulle flyga från Malmö till Örnsköldsvik med mellanlandning i Stockholm. Flyget till Stockholm blev inställt och istället blev det buss. Detta resulterar i att vi missar nästa flyg i Stockholm. Vi kommer få bo på hotell över natten. (Sitter fortfarande på bussen). Till slut kommer vi vara framme i Övik 15 timmar senare än vad vi skulle varit. Vad har jag rätt till för ersättning? Jag är så förbannad och ledsen över allt detta då ingen ens meddelade oss att det skulle bli buss istället. Det krävs helt annan packning för 7h buss än 1.5h flyg!!! Alla barn ligger här och fryser för vi har inga filtar.

  • Om ni flyger med ett flygbolag baserat inom EU borde ni ha rätt till 250 euro men det är svårt att säga säkert när jag inte vet alla omständigheter. Hoppas att allt går bra med resten av resan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *