12 Comments

  1. Ja men alltså, det där med tvätten. Jag fotade ett blått hus med blå tvätt. Och sedan såg jag på instagram någon som fotat samma blåas hus med samma blåa tvätt. Så det måste vara mer av en dekoration!?

    • Ja, eller så tvättar de sina lakan väldigt ofta. 🙂 Skämt åsido så tror jag säkert att det är en tanke bakom och att de förmodligen har en del av den färgmatchade tvätten hängande där hela tiden bara för att det ska se snyggt ut. Om jag bodde i ett litet rosa hus där så skulle jag nog ha mina rosa lakan hängande utanför varje dag. 🙂

  2. De kanske får hänga sin blåa tvätt där på uppdrag från lokala turistmyndigheter? Trevlig läsning oavsett då ska jag till Venedig om ett par veckor. Får se om jag hittar någon blå tvätt.

    • Vad härligt att du har en resa till Venedig att se fram emot! Om du åker till Burano så är jag säker på att du kommer att hitta tvätt i alla möjliga färger. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *