Meny
Sedona Arizona
Arizona / USA

Lucka 16 – Vackra Sedona i Arizona

Röda sandstensberg i Sedona

En av de vackraste platser jag varit på är Sedona i Arizona. Här finns flera så kallade State Parks och för några år sedan besökte jag de två mest kända parkerna i området, Red Rock State Park och Slide Rock State Park. De här parkerna är framför allt kända för sina vackra röda sandstensberg. De finns i många olika formationer och på bilden ovan, längst till höger, finns den så kallade Coffee Pot Rock. Som den kaffeälskare jag är så blev den förstås min favoritklippa. I Sedona finns flera vandringsleder och jag skulle gärna återvända hit för att vandra. Vi var bara här över dagen så vi hann inte med det utan körde runt och besökte de olika platserna med bil istället.

Här kan du läsa ett längre inlägg om Sedona med fler bilder på de vackra sandstensbergen. Vill du läsa mer om USA gör du det på den här länken. Om du vill ha mer information om att besöka Sedona hittar du det på deras hemsida.

Från Stad till Strands adventskalender bjuder på ett nytt restips varje dag fram till julafton. Här hittar du de redan öppnade luckorna

2 Kommentarer

Lämna en kommentar