Nytt Blue Village på Sardinien

av Ann-Louise

Fritidsresor har just gått ut med nyheten att de till sommaren 2015 kommer att ha ett Blue Village-hotell på Sardinien. Det är hotellet Baia Di Conte som under vintern kommer att byggas om till ett Blue Village. Hotellet och dess omgivningar ser väldigt fint ut på bilderna på Fritidsresors hemsida så jag är säker på att det kommer att bli toppen efter ombyggnationen. Jag har alltid velat åka till Italien på solsemester men att vi både förra året och i år istället valde Grekland beror på att det där finns barnvänliga Blue Star och Blue Village-hotell som passar perfekt när man reser med barn. Nästa sommar hoppas jag dock att vi kommer tillbringa en semestervecka på Blue Village Baia Di Conte på Sardinien. Jag längtar redan!

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar