2 Comments

  1. Håller med, är också lite kluven till just djurparker / zoo. Det är ju både bra och dåligt, men jag försöker se det bra i det och även välja att besöka sådan som känns bättre. 🙂

  2. […] Dagen efter Williams fyraårsdag bar det av till USA igen. Vi började med några dagar i San Francisco innan vi åkte till Folsom för att träffa släkten på min farfars sida av familjen. Därefter blev det några dagars bad i poolen hos våra släktingar i Turlock innan vi tog tåg och buss hela vägen till Anaheim och Disneyland. Det här var Williams första, men definitivt inte sista, besök på Disneyland i Kalifornien som är vår absoluta favoritnöjespark. Efter några intensiva dagar på Disneyland avslutade vi resan med ett besök hos en god vän till mig i San Diego där vi också hann med att gå på zoo. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *