Flo's Cafe, Cars Land, California Adventure

Neonljusen tänds i Cars Land

av Ann-Louise

Vi har varit tre gånger på Cars Land på Disney California Adventure Park i Kalifornien och älskar denna del av nöjesparken. Om dina barn (eller du själv) älskar Bilar-filmerna så är ett besök här ett måste när du är i Los Angeles.

Höjdpunkten i Cars Land är när neonljusen tänds strax efter solnedgången samtidigt som låten Sh-Boom spelas. Du som sett Bilar 1 känner igen detta från scenen när vägen är färdigasfalterad och alla ljus tänds medan bilarna kör fram och tillbaka på den nya vägen.

Vi ser alltid till att vara i Cars Land vid solnedgången så att vi inte missar denna magiska stund.

Läs även mina övriga inlägg om Disneyparker och Disneyhotell.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar