Meny
Flo's Cafe, Cars Land, California Adventure
Disneyparker / Kalifornien / Resa med barn / USA

Neonljusen tänds i Cars Land

Vi har varit tre gånger på Cars Land på Disney California Adventure Park i Kalifornien och älskar denna del av nöjesparken. Om dina barn (eller du själv) älskar Bilar-filmerna så är ett besök här ett måste när du är i Los Angeles.

Höjdpunkten i Cars Land är när neonljusen tänds strax efter solnedgången samtidigt som låten Sh-Boom spelas. Du som sett Bilar 1 känner igen detta från scenen när vägen är färdigasfalterad och alla ljus tänds medan bilarna kör fram och tillbaka på den nya vägen.

Vi ser alltid till att vara i Cars Land vid solnedgången så att vi inte missar denna magiska stund.

Läs även mina övriga inlägg om Disneyparker och Disneyhotell.

No Comments

    Lämna en kommentar