Meny
Sugar Shack
Kalifornien / Los Angeles / Restauranger / USA

Frukost på Sugar Shack Café 

När man kommer till ett helt nytt ställe kan det vara svårt att hitta bra matställen. Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt till och med svårt att hitta matställen i Stockholm där jag bott i nästan 20 år! Men när jag är på resande fot brukar jag oftast kolla på Tripadvisor vad andra resenärer rekommenderar i närheten. Det var så vi hamnade på Sugar Shack Café under vår vistelse på Huntington Beach. På Tripadvisor är restaurangen rankad som nummer 2 av 486 restauranger i området.

Helt okej priser, speciellt om man tillbringat ett par dagar på Disneyland där allt kostar hur mycket som helst.

Min French Toast ser kanske inte så spännande ut men var väldigt god!

William var helnöjd med sin fina pannkaka!

Läs gärna mina övriga tips på restauranger samt mina andra inlägg från USA.

No Comments

    Lämna en kommentar