Uppblåsbar bälteskudde

av Ann-Louise

Ska du resa utomlands  med barn som fortfarande behöver en bälteskudde när de färdas i bil? Vi hyr aldrig bil när vi till exempel är i USA utan åker bil kortare sträckor med taxi eller med släkt och vänner. Om vi skulle hyrt bil hade vi självklart även hyrt en bilstol/bälteskudde av biluthyraren men för en eller ett par bilresor under en vecka så passar bälteskudden BubbleBum perfekt. BubbleBum är något så smart som en uppblåsbar bälteskudde som tar liten plats i väskan när den inte är uppblåst. Nu finns den att köpa i Sverige men när vi fick upp ögonen för den för snart tre år sedan så beställde vi den från Amazon.com och fick den levererad till det hotell i Chicago som var första stoppet på vår resa.

Vi har använt BubbleBum under våra tre senaste USA-resor och det har fungerat mycket bra. Den har även varit med på flera resor till Grekland och använts under taxiresor där. Jag brukar också ta med den när vi ska åka långfärdsbuss här hemma i Sverige eftersom bussens säkerhetsbälte passar sonen mycket bättre när han sitter lite högre upp.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar